Проведено обласний етап 16-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця – 2021»

1 жовтня 2021

З 1 квітня по 30 вересня 2021 року по всіх регіонах України пройшла 16 Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», головною метою якої був збір коштів на придбання медичного обладнання для обласних дитячих лікарень України.

Цьогорічна акція пройшла під гаслом «Здорові немовлята» і була присвячена збору коштів для закупівлі обладнання для дітей з вадами серця.

За кошти, які зібрані у Тернопільській області закуплять сучасне медичне обладнання для Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. Лікарня отримає обладнання для неонатального центру, зокрема відділення длянедоношених новонароджених дітей та відділення інтенсивної терапії новонароджених.

Діагностика та лікування дітей області цим обладнанням здійснюватиметься безкоштовно. 

У Тернопільській області до участі в акції планується залучити близько 200 волонтерів – учнів шкіл, студентів, членів молодіжних та дитячих громадських організацій. Участь в акції могли взяти усі охочі. Волонтери мали спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збиралися пожертвування – захисні елементи та символіку благодійного фонду «Серце до серця». Зібрані кошти волонтери переказували на рахунок Фонду а квитанції приносили в штаб.

Штаби акції та загони волонтерів діяли у більшості громад області.

У м. Тернополі штаб акції діяв на базі Молодіжного центру – Тернопіль (вул.Й.Сліпого, 3, каб.3).

На Тернопільщині акцію проводили управління молоді, спорту та іміджевих проектів облдержадміністрації спільно з територіальними громадами та представництвом Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».