Тернопільські боксери Захар Фірман і Віталій Молчанов – бронзові призери чемпіонату України

24 листопада 2022

Тернопільські боксери Захар Фірман і Віталій Молчанов – бронзові призери чемпіонату України ФСТ «Колос» серед юніорів
 
Близько 250 юних спортсменів з усієї України з’їхалися до Ворохти, що на Івано-Франківщині, аби взяти участь у Відкритому чемпіонаті України ФСТ «Колос» з боксу серед юніорів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». У здобутку тернопільських боксерів на цих змаганнях дві бронзові нагороди.
Так, бронзу у ваговій категорії 75 кг завоював вихованець та випускник Монастириського відділення боксу Віталій Молчанов, який зараз тренується у Тернополі, в «Палаці спорту», та займаєється у відділенні боксу КДЮСШ з греко-римської боротьби міста Тернополя під керівництвом Володимира Шнуровського.
Ще одна бронзова медаль на змаганнях у Ворохті на рахунку тернополянина Захара Фірмана, який виступав у ваговій категорії 52 кг. Спортсмен тренується у СК «Шкіряна рукавичка» і є вихованцем ОДЮСШ з літніх видів спорту. Тренер – Руслан Фірман.
А готував хлопців до участі у Відкритому чемпіонаті України ФСТ «Колос» серед юніорів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць» заслужений тренер України Віктор Петров.
Юні боксери представляють також обласну Федерацію боксу України.