Тернопільські спортсменки вибороли нагороди на Глобальних Іграх у Франції

15 червня 2023

Вітаємо! Тернопільських спортсменок майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики - Ольгу ЗАЗУЛЯК?майстра спорту України з легкої атлетики- Руслану МУРАВСЬКУ із нагородами.

 

Національні команди з легкої атлетики та тенісу настільного успішно виступили на Глобальних Іграх серед спортсменів з порушеннями розумового і фізичного розвитку, які проходили у м.Віші (Франція) з 2 по 11 червня 2023 року.

 

В складі національної збірної команди України з легкої атлетики від Тернопільської області приймають участь спортсменки Ольга ЗАЗУЛЯК та Руслана МУРАВСЬКА.

ЗАЗУЛЯК Ольга – виборола бронзу, у потрійному стрибку.

ЗАЗУЛЯК Ольга (Тернопільська обл.), ШУЛЯР Юлія (Дніпропетровська обл.), БІЛЕНКО Василь і ББІЛЕНКО Михайло (Івано-Франківська обл) – вибороли срібні нагороди в змішаній естафеті 4 х 200 м .

ЗАЗУЛЯК Ольга і МУРАВСЬКА Руслана ( Тернопільська обл.), ДАНИЛІНА Людмила (Київська обл.),ШУЛЯР Юлія (Дніпропетровська обл.),- вибороли срібні нагороди в естафеті 4 × 100 м.

МУРАВСЬКА Руслана - виборола золото у стрибку у висоту.

ЗАЗУЛЯК Ольга і МУРАВСЬКА Руслана ( Тернопільська обл.), ДАНИЛІНА Людмила (Київська обл.),ШУЛЯР Юлія (Дніпропетровська обл.),- вибороли срібні нагороди в естафеті 4 × 400 м.

Тренують Тернопільських спортсменок

Заслужений тренер України САЛУК Іван,

Заслужений тренер України ВАСІРУК Михайло.

 

У змаганнях Глобальних Ігор беруть участь 1512 спортсменів з 44 країн світу, з 13 видів спорту. Україна представлена у 2 видах спорту: 14 спортсменів у легкій атлетиці і 4 спортсмени у тенісі настільному.