День фізичної культури і спорту

9 вересня 2023

Щороку, у другу суботу вересня, в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. У цей день вітають професійних спортсменів, тренерів та всіх, хто популяризує здоровий спосіб життя й рухову активність та примножує спортивну славу нашої держави.
Напередодні професійного свята заступник начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Віктор Устенко відзначив кращих спортсменів області.
«Сьогодні наша країна проходить непростий час – період війни. Але спорт, попри все, залишається важливою ланкою. Дуже багато представників спортивної галузі ще з 2014 року, і зараз, з початком повномасштабної війни, відклали свої тренування та взяли до рук зброю. Сьогодні я дякую усім вам за важку роботу та ваші досягнення» - сказав Віктор Устенко.
Грамотами та подяками Тернопільської ОВА нагородили 38 працівників фізкультурно-спортивної галузі. Окрім того, Шаблію Павлу вручили посвідчення «Майстра спорту України» з легкої атлетики серед осіб з інвалідністю з ураженнями опорно рухового апарату.