У Тернополі відзначили кращих тренерів області з нагоди їхнього професійного свята - Дня Тренера

19 липня 2024

Заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко та начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Андрій Човган привітали та вручили подяки спортивним наставникам.
 
«Спорт в умовах воєнного часу стає не лише засобом підтримки фізичної форми, але й потужним джерелом моральної стійкості, єднання та надії.Щиро дякую за вашу роботу, адже завдяки вашій підтримці, мотивації та мудрим настановам, наші молоді спортсмени здобувають перемоги та очолюють світові п'єдестали на міжнародних спортивних аренах», - сказав Віктор Устенко.
 
Незважаючи на виклики сьогодення, українські тренери продовжують виховувати чемпіонів, підтримувати дух своїх вихованців та об’єднуватися у спільній спортивній меті.
 
Вітаємо тренерів із професійним святом! Дякуємо за невтомну працю, за зусилля та відданість своїй справі. Ви є справжніми наставниками і натхненниками для наших молодих спортсменів.
 
Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії та мирного неба, над головою. Нехай зусилля приносять радість і задоволення, а вихованці досягають найвищих вершин.